Vuxna människor med barnsliga beteenden…

…är jag ganska trött på.

Men idag har jag haft turen att träffa på en gammal bekant på badhuset. En klok och mycket kunnig kvinna som kan få en att se saker ur helt nya perspektiv. Tack Maria för dina kloka råd. Nu vet jag precis var jag ska börja och hur jag ska gå till väga för att få rätsida på vissa saker.

Nåväl, åter till sk ”vuxna” med dess barnsliga beteenden…

1. Jag är jättearg på DIG för att du som vuxen (som borde veta bättre) lämpar över en stor ångestbörda på ett barn och beklagar dig över hur synd det är om dig som förlorat jobbet. Det är inget annat än ett vuxenproblem och skall ICKET läggas på ett barn som får ont i magen och svårt att sova på grund av dig.
Skaffa dig ett nytt jobb och sluta gnäll är dagens tips till dig.

2. Sen är jag mycket besviken på en opålitlig dam som tror att det är okej att bara lämna ett barn utanför ett tomt hus när föräldrarna jobbar utan att kolla om det verkligen är okej. Och allt bara för att hon ville ut och roa sig. Det är så att man inte tror att det är sant.

3. Sen är jag grymt besviken på folk som sitter på vissa positioner i samhället som tittar bort när barn mår dåligt och varför. Människor som väljer att endast se och höra utvalda delar men som blundar för sanningen.

4. Trist att det fanns en fjärde punkt också, men tyvärr så måste en känga utdelas även till mammor och pappor som inte kan föra en normal och VUXEN dialog med andra föräldrar, utan anser att deras barn är änglar och de flesta andra barn är dryga ungdjävlar *suck* kan ni inte bara skärpa er? Snälla? Det är bara pinsamt med folk som inte kan se att deras egna barn kan fela.

Nåja, nu får det faktiskt vara nog med gnäll för idag. Folk som känner mig vet ju att jag är en positiv person för det mesta, men ibland måste man ju lufta ventilerna och nu har jag ju gjort det så nu tror jag att jag ska återgå till soffan, den spännande boken och det nybryggda théet!

Ha en skön Lördag allihopa 🙂 Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.