Så var det äntligen över…

Påskharen…detta påsklov! Helt klart är det underbart med lov och påsken är ju ganska mysig MEN nog är det skönt när vardagen kommer tillbaks med alla rutiner och tider framförallt för barnen.

Dottern hade supertur och vann Marabous jättepåskägg med 3,5 kilo godis. Hon hade skrivit en kul slogan och vunnit denna sockerfyllda önskedröm för både stora och små. Vi har alla ätit choklad så det räcker för ett år framåt och nu börjar jag känna att kroppen vill ha nyttigare saker.

Jag är en sån där förälder som är livrädd för socker i för stora mängder så nu känns det som att lördagsgodis för en tjuga kan vara något att anamma varje helg för barnen framöver.

Annars händer inte mycket i mitt liv just nu förutom att tapetsering och möblering börjar vara klar. Gården har tinat fram och under snön gömde sig en hel del spännande saker. En och annan sur granne har också tinat fram och jag blir lika förvånad varje gång en person som man bor granne med vägrar hälsa på en?!

Hallåååå.. är jag osynlig eller gillar du bara att vara snorkig? Kanske är du helt enkelt för fin för att hälsa på en sån som jag *skrattar* jaaa.. så måste det helt enkelt vara 😀

Nåväl, så kan det vara ibland. I övrigt kan jag önska alla en skön måndagkväll. Vi hörs o störs! //H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.