Brännboll i Granö, DrivingRange och Min blogg..

Sverige har firat nationaldag. Själv tog jag en ofrivillig sovmorgon. Skriver inte när jag vaknade.

*Brännboll i Granö
Tog lite frisk luft med fyrhjulingen till Granö via Kussjön i kväll. Lite svalare idag. Det var en brännbollsmatch vid skolan. Hade inte tänkt vara med men det var tydligen inte ett alternativ. Slog några bollar men kände genast att kroppen inte är vad den varit. Skärpning Oskarsson. Får nog bli fler promenader i framtiden. Kanske t.o.m till Abbortjärn, som längst.

*DrivingRange
Slog några bollar på väg hem. Kändes riktigt bra. Längtar till söndag och nästa handledda träning.

*Min blogg och kalla fötter
Funderar lite kring vad jag vill med bloggen. Antar att jag bloggar av samma skäl som med mina andra intressen och engagemang. Har redan fått reaktioner. Bara positiva än så länge. Givetvis finns det säkert de som tycker och tänker annat. Men det är priset för att vilja eller göra något. Det finns alltid de som har uppfattningar om de som vill något eller gör något. Det enklaste är nog att hålla en låg profil i alla sammanhang. Men då händer det inte mycket. Då hade vi alla suttit kvar i grottor och frusit med flinta och fnöske i näven. Utan eld!

Vill inte frysa vid framtidens eldstad. Det är nog därför jag bloggar och engagerar mig. För att jag har så kalla fötter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.