Ödmjuka reflektioner

Fjärde mest besökta bloggen igår. Får den faktiska siffran till 120 besökare på bloggen.

*Reflektioner kring bloggen
Den mest besökta politikerbloggen. Vindeln är 1:a. Inser att Kommunalråd Lennart Holmlund, Umeå är 2:a eller t.o.m en högre siffra än så. I och för sig så skrev han inget den dagen men rimligen så var det fler Umeåbor på min blogg. För det är bl.a Umeåbor vi Vindelbor ska påverka. Att få upp ögonen för Vindeln. Rimligen är det inte mina politiska bloggar som lockar mest utan mer troligt de bloggar med ansträngningar till roliga inlägg. Men om jag påverkar NÅGON positivt på något sätt, så har jag lyckats och bör fortsätta blogga. Under förutsättning att NÅGON är fler än de som påverkas negativt. Politik handlar för mig om att vilja. Att påverka. Frågan är om jag påverkar på ett bra sätt just nu?

*Styrelsemöte Arbetarekommun
Vi har Arbetarekommunstyrelsemöte i morgon kväll kl.18.30. Sitter med i styrelsen. Är lite orolig för eventuella reaktioner. Negativa sådana. Vill gärna fortsätta att blogga. Det roligaste som finns just nu. Men inte det viktigaste. Politiken är viktigare. Får höra vad styrelsen säger. De kan faktiskt påverka mig att sluta ha så här roligt på webben. Det är nog ett klokt beslut eftersom det roligaste, mest utmanande, mest provocerande har jag inte vågat skriva. Lyssna tex på den här rubriken ’Kan Sossar bränna häxor på bål?’. Ett av bara flera upplägg på framtida bloggar, men inte så allvarligt som det låter. Givetvis vinner det goda till slut, dvs socialismen.

*Ditt och Datt
Nu måste jag läsa teori inför golfutbildningen senare idag. Vaknade ovanligt tidigt. Beror nog på att jag somnade ca 23.00 i går kväll. Var otroligt trött. Väldigt tröttsamt att socialisera världen. I mitt nästa liv ska jag göra något annat.

Dan

En kommentar

  1. Ulf Ericson kornv.18 92232 vindeln

    Fortsätt att bränna du,lite färg behöver öven du men ha solfaktor 30 för RÖD är inte bra. M V H Bingolotto uffe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.