Brev från distriktsordförande

K-G Abramsson ordf. Socialdemokraterna Västerbotten skriver:

Socialdemokraterna Västerbotten samlas för  ett rättvisare Sverige. Det största partiet i länet kraftsamlar för att ställa fram klockan, 1906 års orättvisor ska tillbaka till 2006 års människovärde. 2/3 -delssamhället ska med demokratiska medel läggas till handlingarna. Alla, inte ett fåtal ska med. Människor på våra arbetsplatser, arbetslösa, sjuka och gamla formerar sig runt i vårt vackra avlånga län för målet en Socialdemokratiskt ledd regering. 2010 gör vi det möjliga möjligt.

Målet är satt. Facklig och Politisk samverkan är medlet. 10 månader kvar!

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Undrande

    Om facket har som mål att byta regering och jag tror att det vore mycket negativt för Sverige, för gamla och unga, för arbetare och företagare. Om jag tror att det skulle höja ränta, statsskuld och minska arbetstilfällena… Ska jag lämna facket då?

  2. Frågaren

    Tror du själv på allt du säger? Tycker du att man ska ha lika mycket ersättning när man går hemma som när man arbetar. Om det är så är du lika synisk som du låter, eller är ditt sätt att agerande endast ett draperi för att makten styr dig inte förnuftet?

  3. Dan Oskarsson

    Svar till Frågaren (2009-11-10 00:28)
    Ingen har tidigare haft samma ersättning utanför lönearbete som i arbete. Socialdemokratin driver inte den frågan heller. Däremot ska vi minska de klyftor som alltmer breder ut sig i samhället. Tänker på pensionärer, arbetslösa och de sjuka. Tänker även på barn och ungdomar vars föräldrar drabbats av den förda regeringspolitiken med massarbetslöshet och låga a-kassenivåer. Barn och ungdomar far illa av er moderatförda politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.