Det är fint när debatten rasar…

 …för oavsett om det är ja och nej sägare som slåss för sin sak finner jag en enda sak ytterst anmärkningsvärt.

Om en medicin fungerar för mig, hur kommer det sig att jag inte ska tillåtas ta den för att klara av mitt dagliga liv, förhoppningsvis klara av relationer och få en fungerande vardag där jag orkar vara mer än dödstrött i huvudet alltjämt, utan faktiskt orkar med mer än så. 

Att träffa vänner, kyssa kärleken god natt och inse att, fan! Vi klarade den här dagen med utan värre missöden än en spottande och fräsande SkrattaGrina när jag känner mig som mest hotad och missförstånd?

Varför ska vi inte ha samma rätt att må bra som alla andra därute med astma, högt blodtryck osv. Alla som är sjuk på något sätt äter väl ändå medicin för att regelera sitt mående?

Ja, just ja! Det var ju knark vi pratade om.. Eller är det lagligt förskrivet av staten?

Och helt ärligt! Oavsett om läkemedelsföretagen tjänar miljardbelopp på detta kan jag bara säga: 

Tack för att ni tjänar pengar så att jag kunde få chansen till ett liv innan jag blev alldeles för gammal! Tack för att jag har många goda år kvar att njuta utan ångest som väcker mig med andan i halsen varje natt utan att veta varför, tack för att jag äntligen kan sova nätter igenom och framförallt: Sätta ihop vad två plus två är när kvällen är kommen. För det kunde jag inte förut. Då satt jag och sa dough när barnen lagt sig och alla måsten var avklarade. 

Nu har jag ett liv som mamma, partner och vän till många därute!

Tack för att ni besökt mig idag och välkommen åter!

En kommentar

  1. Marina

    Hejsan!
    Jag har precis hittat hit och tycker du har en himla intressant, trevlig och kul blogg! Jag kommer absolut att komma tillbaka och läsa mer!
    /Marina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.