Dagens…

 …planering blev faktiskt rätt klar, rakt igenom.

Förutom en och annan miss att ringa några men jag vet att det kommer andra dagar till sådant.

Den största prövningen idag var att inse att jag glömt medicin hemma när storhandling med Herr Effektiv och StorSessan var dagens största på min "att-göra-lista". Det slutade med att en av världens bästa PeterPojken skickade ett sms när jag halv hysteriskt sms:at honom att jag skulle storhandla med dessa två: "Du bryr hjärnan för mycket. Testa att bara observera dom istället för att försöka vara delaktig i beslut.". Så, sagt och gjort. Jag stod utanför och lekte åskådare. Lite intressant faktiskt. 

Nästa gång får Herr Effektiv stanna hemma. Han var lika glad för det.

Att storhandla utan att ha fyllt på med medicin är för mig ett scenario som så:

Jag "har vi allt som vi skrivit upp på listan?" Herr Effektiv: "Nej, inte palsternacka, tomater och färska kryddor." Jag: "Ok! Jag springer och hämtar det, ni hämtar 2 paket fryst kyckling och ingen lax för vi har ju tagit färsk lax."

Alla går åt varsitt håll. StorSessan handlar egen mat.

Väl samlade: Jag: "Hmmmm, jag fick med mig: palsternacka, tomater, grytgrönsaker och jordärtskockor men glömde färska kryddor." Herr Effektiv: "Jag tog 1 paket kyckling och 4 paket laxportioner.". 

Notera: jordärtskockor var inte med på listan och skulle inte följa med ner i shoppingbagarna… ej heller grytgrönsakerna… likaså den frysta laxen där det skulle vara 2 paket kyckling.

VI ska defenetivt INTE handla ihop när min hjärna går på 1200 varv. Det är en omöjlig ekvation. 

Nästa gång kommer jag ihåg medz och roddar ihop en bättre lista med kryssrutor.

Tack för idag, slut för idag! Nu gosar jag och PälsKillarna i soffan medan Herr Effektiv jobbar. Vi längtar tills han kommer hem och dagen är slut så en ny dag kan komma med nya intressanta upplevelser.

Kärlek, respekt och förståelse

AD <3 D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.