Jag söker efter personer…

…med neuropsykiatriska diagnoser samt andra med biplärdiagnoser osv.

Jag vill även komma i kontakt med människor med upplevelser av hur socialtjänsten och psykiatrin i Umeå behandlat er. Vore tacksam om detta kan spridas!

Tack på förhand!!! [email protected]

 

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. sofia carlberg

    Jag är 38 år med en massa skit omkring mig som jag tydligen får leva med. gift å har 4 barn. Mitt stora dilemma är mitt sätt att vara utimellan alla bra stunder. Du får gärna ta kontakt med mig , det skulle va jättekul/sofia

  2. Mia-Marie

    Hej!
    har ingen egen diagnos förutom fibromyalgi men har en dotter med AS, vi funderar på att flytta till Umeå och jag har letat efter folk som bor där som kan och vet lite inom NPF och kan berätta hur det är där, hur det fungerar osv.
    Har en sajt som heter unika föräldrar på facebook och hemsida (wordpress) har varit på forum som aspergerforumet men där fick jag en varning för Umeå kommun, så då började jag försöka hitta andra som bor där som kan berätta, ville höra från personen själv =) inte från nån som hörde av nån på ett forum! Hör gärna av dig //Mia

  3. Mia-Marie

    Hej igen.
    jag är 44 år och har bara ett barn, dottern. Hur trivs ni i Umeå? Hur fungerar det där, är det bra bemötande och sammarbetar tex. HAB och LSS bra, om du vet nått om sånt? =) finns det bra med aktiviteter via attention och autism & asperger föreningen? Umeå är ju ganska stort så man kan nog få vara lite anonym men ändå finns det möjligheter så som skola, eller?

    Berätta gäran lite…du kan mejla eller hälsa på min blogg!

    //Mia-Marie

  4. Sara

    Hej grannen! Jag gillar verkligen din blogg, den känns ärlig och öppen. Du skriver bra. Som jag sa när vi sågs, det är bra terapi att skriva av sig. Tycker att ditt projekt låter spännande, om du vill kan du ju kontakta mig. Jag är bland annat bipolär och har mycket erfarenhet av både soc och psyk. Du bestämmer 🙂 Ska fortsätta checka in på din blogg!

    Vad förresten kul att träffa dig och härligt att höra att det är lite bättre nu!

  5. Attention Västerbotten

    Hej!

    Jag kan tipsa om Attetion Västerbotten, en ideell förening för människor som själva har, har barn med eller på annat sätt kommer i kontakt med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som ADHD, DAMP, Asperger, Tourettes, språkstörningar mm. Vi är nästan 200 medlemmar i Västerbotten, ordnar cafékvällar, föreläsningar, andra träffar och aktiviteter. Se mer på vår hemsida http://www.attention-vasterbotten.se/ . Sidan är ny och behöver förbättras men där finns i alla fall en del tips, info om hur man blir medlem osv.

    Vänliga hälsningar
    Attention Västerbotten
    /Lena Björklund-Olofsso

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.