Mitt i natten konstaterar jag…

 …ett stycke mini-Dexter på magen, en lurv-Texas snarkandes bredvid mig. En kärlek som just kommit från jobbet där det just nu fixas nattmackor, då det är det godaste på hela dagen!

Det är skönt att veta i stunder när man tvivlar, att även han tyckt jag gjort rätt som lämnat ut mig, hur mitt liv fick en ny chans där det blev så himla fint.

Idag är det ledigt för både mig och kärlek. Då ska vi titta in en ny bil så hushållet förhoppningsvis blir lite mobilare än vad vi varit nu. Kylan kryper in på oss och cyklarna måste snart ställas bort. Ja, inte för alla men i alla fall för mig.

Min ford focus har gått vidare till någon annan. Istället satsar vi på volvo och en ford ka. 

Idag är det fredag, i nådens år 2011, och första året jag varit lycklig allt igenom, varenda dag.

 

Soffhäng med Pälsgänget där jag med min hårman ingår.

Pälsklingarna Texas och Dexter som myser i höstsolen.

Jag och min mini side-kick Dexter under intervjun i måndags. Fotograf: Per Landfors

 

Jag har fina dagar med de jag älskar och värdesätter varje dag jag får med dom. Det är visst det här människor kallar livskvalitét.

3 kommentarer

  1. Marlene

    Är så full av beundran av dig och din kamp och att du samtidigt orkar delge oss läsare av din situation. Det är många som blir stärkt av dina ord. Stå på dig tjejen.
    från en kvinna som närmar sig 50.

  2. M and M

    hej C. Jag undrar vem som tipsade dig om Metamina och vad du provat förut? Jag har ADHD/Asbergers och fick diagnos 23/12 förra året och har testat COnserta som gjorde mig till en drogad sombi. sen Ritalin som inte gjorde något förutom att ge hjärtklappning och nu är det bara depression som gäller. Mina dagar är oerhört långa och ja g bara sover och sen blir jag glad när barnen kommer hem vid 15-17-tiden och kvällen är okej. Men det finns ju inge Go i tjejen !! så när jag läser om dig blir jag så glad. Kanske värt att testa??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.