Tisdag…

…den 8e februari om det är nåd denna afton 2011 vet jag inte. Men dagen har varit bra i alla fall.

Ikväll har jag och sonen tränat inför fredag och hans plats som veckans stjärna. Han har berättat för mig de saker han ska stå framför klasskamraterna och framföra.

Sedan har jag försökt få ren köksfläkten….filtret har jag ingen aning om hur man får lös så vad gör jag? Jo, använder min eminenta badhusluktande hemmablandade desinfektionslösning a.k.a jagbrännerurnäshårochrensarbihålornalösning. Inser efter detta att någon annan sorts utväg måste finnas för att lösa problemet med den äckliga fläkten. Kanske ringa kvartersvärden och fråga om råd. Men spruta med en sprayflaska med fläkten påslagen och den nya spisens fläkt effektivt på utblås visade sig att en viss del av innehållet även kom som en dimma över mig med.

Slutledning. Antingen använder jag speciella städkläder hädanefter, eller sådant jag inte är rädd om (vilket nu efter detta blir kvällens klädsel) eller finner en annan lösning.

Vidare….

Hur gick det då med snusdosan som jag inte öppnade?

Åt pipsvängen givetvis. Men å andra sidan är cigaretterna ute ur bilden för denna gång. Inget av det är bra, men föredrar för omgivningen att snusa. Det enda är väl att jag hellre vill ha en dosa LD salmiak med dess svarta kuddar under läppen. Lite som att slå två flugor i en smäll… Godis och nikotin i ett.

Någon som vet var man kan hitta denna prima vara i Umeå?

Nu ska jag titta tv och blunda om andan faller på.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.