När skepticism…

…hotar att ta över dagen och det man försöker jobba med känns som en förgäves aktion bör man försöka hitta annat att göra och tänka på.

Vi sminkade helt enkelt upp oss, satte på de bästa kalasansikten vi kunde förmå denna eftermiddag.

Mötte upp med 3 fina flickors mamma som för dagen enbart hade bästaste vännen med sig. Sessan och hon roade sig kungligt medan…

…denna ömma moder höll en viss skepticism högt.

 

Så vi satt snällt och väntade in våra fina flickor. Samtalade när vi kände för det, satt och fipplade med våra telefoner när det kändes mer viktigt. Försökte båda två att likt flickorna bara vara och njuta av lugnet som faktiskt var på busplaneten denna eftermiddag. Få människor gjorde den saken enklare. Samt ett fint samtal från en annan krigare i vårt avlånga land.

Allt sammantaget gjorde det uthärdligt när jag helst hade velat skrika VARFÖR? högt och ljudligt. Insåg dock att ingen skulle kunna svara mig på det förutom jag själv och höll därför skriket inom mig fokuserande på att andas in…

…och ut.

Väl hemma igen med middag avklarad har svaret inte kommit till mig, förhoppningsvis innan kvällningen är här och om det inte gjort det får jag vackert vänta till en annan dag.

Det går….framåt, sakta oerhört sakta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.