När andra tittar på andra chansen…

…återstår inte mycket av dagen för mig.

LillSessan sover redan sin vackraste sömn i storebrors säng, fullt påklädd med de finaste tjocksockar jag skådat på länge. Min snart 86 åriga farmor har skapat dem och är oerhört värdefullt för mig. Jag får tacka från hjärtat! Även min mor, far och bror som ställt upp och haft lillgänget så HoM-aftonen gick att genomföra.

Av gårdagens outfit är enbart detta kvar…

En påminnelse om en väldigt fin kväll, med kommentarer som "det borde vara olagligt att gå klädd sådär". Kortsagt ett trevligt minne och en egoboost för mig.

 

Ett läppstift med vetskap om att det inte finns av kvalitén "kyssäkta". Trots detta kommer det att användas om igen då färgen var urtjusig och med en särskild betydelse.

En HoM-biljett som ännu inte kastats i soporna…

Vad kvällen har kvar av gårdagen är nakna fötter och händer med de röda naglarna kvar, HoM-bandet ej ännu bortklippt från handleden. Resten hänger på sovrumsdörren och mitt rufsiga hår en erinran om för mycket hårspray och annat kladd som inte orkats tvättas ur ännu.

 

Vi ägnar oss åt The Pacific med en bloggande moder, ett stycke sliten kärlek och en ytterst uttråkad kille som efter ett tag mer och mer blickar intresserat på tv-skärmen.

Med ännu ett HoM-band kvar på armen, tillsammans med de finaste jag vet är kvällen helt ok…

…och jag gråter inte över missade andra chanser denna kväll när så nya föds varje dag.

God natt Umeå och party-on ni som befinner er på HoM!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.