Två cykelvurpor…

…har jag hunnit bevittna idag. Som tur var bar bägge hjälm.
Med en lockande sol som lovar varmare blir gatorna förrädiska när de i sin tur är såphala och ingen kan tro att det är så eftersom solen har gett oss plusgrader igen.

Mycket har jag hunnit med redan trots tidig timme. Lämnat barn på sina visten samt handlat på Willys. Ska göra soppgryta till middag och jag saknade några ingredienser, därav saffran. Enligt kassörskan hade dom inget förrän jul och i mitt huvud malde det på…Inget innan jul? Men alla som lagar saffransris till sin mat osv, var handlar de då sin saffran? Utan saffran blev jag i alla fall och får gå till någon butik här i närheten och se om de har den gyllene kryddan.

Idag är det min dag. Jag ska bara göra saker för mig själv. Promenera, eller ska jag som alla andra skriva powerwalka? Äh, gillar inte svengelska i mitt ordförråd så promenad får duga. Sedan ska jag fuska i kärringgrill även om det är ej att rekommendera. Hinner jag något mer idag blir det röjning av vardagsrummet då kidsen har klippt i en massa tidningar och lämnat en massa papper på matbordet.

Så från mig till er, ha en riktigt skön dag och undvik att halka omkull!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.