Besvärad personal???

Detta inskick hittade jag HÄR

 

" Uppladdat: 2011-09-13

Besvärad personal

Jag jobbade som timanställd på en psykavdelning i Västra Götaland i 5 år som skötare. Varje gång jag gick på mitt pass, så besvärade sig personalen vid rapporten om vilka patienter som kommit in under dagen, med olika kommentarer. Det verkade som att allt var jobbigt. De utalade sig som” jag tänker inte prata med den idioten” ” va fan han passar ju inte in här på vår avdelning ” ” kommer hon nu igen fy va jobbigt ” De var väldigt otrevliga emot patienterna och även emot oss timanställda. Jag skulle aldrig vilja ha mina nära och kära som patient på det stället.Alla människor kan komma in på en psykiatrisk avd för att få vård ,även vård personal inom psykiatrin."

Personal inom psykiatrin slussas förvisso vidare… Jag hoppas de hamnar i Skellefteå och får prova på metoder från medeltiden!!!!

Man kan fundera på hur ofta jag fått höra "bakvägen" av andra patienter, där även personal inte kunnat hålla tand för tunga för orättvisor som händer de stackars patienter som inte snällt går hem med en påse piller i handen. Ord som: "men för fan! Vi kan ju lika gärna ge idioten en förskärare så får denna göra slut på eländet en gång för alla…" Där folk ska "passa" sig för mig för jag betyder trubbel…

Man kan så här i efterhand undra varför? Kanske för att jag rör vid ömma tår och försöker visa på de oegentligheter som tillåts pågå av en slapp ledning som mörkar och blundar för saker som begås, pågår och som upprepas gång på gång, dag efter dag.

Så känn er besvärade! Så länge detta fortgår kommer den besvärande känslan att förfölja er. Gör om – gör rätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.