Vi kör på Sportlov…

…denna vecka!!!

Morgonljuset silar genom sovrumsgardinen. Med musik i öronen ligger jag kvar i sängen en stund till… lyssnandes till ljudet från barnen där en dammsuger sitt rum med hopp om att få bjuda hem en kompis.

Ett annat likt modern häckandes i sin säng muttrandes då hans uppmärksamhet krävs.

Ett stycke fin tonåring som spelar Donkey Kong och dagen till ära ska ha sitt första barnvaktsuppdrag. Spännande och gör att människor växer, ni vet när personer tror på en!

Sonen med kameran i högsta hugg ertappar sin ömma moder liggandes i sängen med gammhärken som bästa sängkompis. Min mage har bråkat inatt och likt Ove Sundberg, både oälskad och med en mage som bråkat inte på grund av bajsmackeintag men däremot tacos, godis och en mängd juice. Har ni förresten provat rynkebys juice? Bara namnet gjorde mig skeptisk till en början men sen när jag kunnat se förbi det smakade jag och blev positivt överraskad!

Nu står mokabryggaren och puttrar, herr 8 år har gjort kaffe till den tröttaste i familjen. Vi ska käka brakfrukost, fixa ved och dra ut på upptåg.

Vi gillar denna måndag, alla i hushållet med viss tvekan att kärleken som slavar på drömfabriken håller med oss andra. Men vi tänker på dig i alla fall!

God morgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.