Vissa dagar är tyngre…

…än andra.

Gråta kan man göra av många olika anledningar. Idag var det frustrationens tårar. De som kommer då allt känns omöjligt och några mål inte finns i siktet hur mycket man än riktar kikaren mot horisonten. Jag är onåbar i denna stund. Orkar inte. Skäms fastän jag inte behöver då jag fortfarande fortsätter i samma riktning, dvs. framåt. Försöker göra rätt men det verkar ha blivit fel idag.

Så… jag sitter i ensamhet. Andas och bygger upp viljan som försvann på förmiddagen. Viljan som för det mesta är obändig men vissa dagar tyngre att frammana.

Ändå…

…är grundläget detsamma. Lycklig i magen, hjärtat och huvudet.

Bara det att vissa dagar är tyngre.

Idag är en sån dag. En tyngre, med ett ton på axlarna när det borde vara dunlätta vikter.

Idag är en sån dag.

2 kommentarer

  1. Karl-Rune Malmborg

    Tja Igen! vet väl inte om jag paserar nålsögat men när jag såg den om att vissa dagar är sämre en andra -eller hur- hur gör jag? Jag slår mig fri/nu med medicin bara på döda ting det ända jag kan när det liksom brinner i magen!
    ok over and out!
    R.

  2. Catharina Oderstål

    Svar till Karl-Rune Malmborg (2011-09-21 02:24)
    Karl! Hellre döda ting än de som är mjuka-varma-med pulserande hjärta… Det är vad jag sagt till en superfin pojke med frustrationer inombords. För när det känns som värst, när hela hjärnan kliar och kroppen med för den delen då vill man bara slåss. Även jag. Det är där man måste hitta andra vägar. Medicin som ger en möjlighet att tänka före istället för att inte tänka alls och serveras konsekvenserna efteråt, de man absolut inte ville skulle bli men inte kunde hejda. För mig brinner det i huvudet, magen, bröstet. Det är släckt i princip helt och hållet. Nu finns det en glöd, den som får mig att vilja föra ordet. Det är bra, jag gillar mitt liv som det är nu. Skönt att se att livet fungerar för dig med idag! Kärlek och respekt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.