KAFFE, med rapport från Umeå Psykiatris svarta baksida…

…med versaler. Japp, så är det idag. Trött så in i norden men har precis som många andra endel att fixa inför dopparedagen.

Öppnade min mail i morse efter några dagars förträngande av att det inte bara är pappersbrev som behöver öppnas utan även elektronisk.

Det var bra att jag gjorde det. Hade fått ett brev från ytterligare en person där som haft med samma fantastiska enhet som mig att göra, där den oerhört effektiva, ambitiösa, närvarande avdelningsföreståndaren ytterligare en gång ignorerat mail och förfrågningar från oss patienter (JA, jag är ironisk). Precis som i mitt fall har en licensansökan skickats iväg, läkaren som har hand om ärendet (även min gamla) förflyttas och då försvinner helt plötsligt allt ansvar kring detta. Man får vänta helt enkelt….eller bråka så in i h****e. Det jag ställer mig frågande är varför vi ska behöva göra det när våra mänsliga rättigheter ständigt kränks genom detta förfarande.

Jag kan ta många förklaringar om varför situationen är som den är. Jag vet också varför men det rättfärdigar inte att en hel enhet går i stäv och inget görs åt de som drabbas. Tyvärr tror jag inget händer av att skriva till högsta hönset…..Ledsen.

DETTA ÄR RENT UTSAGT FÖR JÄVLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du som avdelningsföreståndare ska skämmas eller helt enkelt säga upp dig! Säg upp dig tycker jag är en bättre idé för skämmas verkar du inte kunna göra utan istället vara ironisk och le när man frågar om viktiga saker….Som om man får behålla sin läkare och du ler från dina höga hästar och lovar vitt och brett att h*n inte ska sluta för att en månad senare få veta av min KANS att h*n slutar och flyttar till en annan vårdinstans för att skaffa sig dubbelkompetens.

Det är jul nu. Alla ska vara glada. Även vi som sitter obehandlade, hängande i luften utan adekvat vård. Säkerligen får vi lite extra lugnande utskrivet….eller just ja! Det finns ingen läkare……………. Hoppas du kan sitta med din familj och trycka i dig julmat denna afton tant avdelningsföreståndare. Säkert är det någon av oss som inte kommer att göra det, säkerligen är det någon som får en sängplats på akutintagsavdelningen.

Man kan fråga sig varför det brister så ofantligt…………….

Jag önskar dig INTE en God Jul, när ni brister på detta sätt gång på gång är tålamodet slut. I januari har det gåt 1 år sedan jag kom till din avdelning Tant Avdelningsföreståndare. TACK för ännu ett år borta från kartan av mitt så kallade liv. Säkerligen är det fler som tackar dig med versaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.