Skolstart…

…och cirkus.

Det är vad som händer idag. Samt att sonen lär chocka hela klassen med sin nya frippa som förövrigt är jättefin. Har lovat honom lite styling innan uppropet så det ska fixas.

Lillasyster hade sitt upprop redan 8.30 i morse så vi var uppe tidigt hela huset och försökte få i oss frukost samt kamma hår och borsta tänder. (har man sovit länge hela sommaren är allt ett rent projekt). Från att ha softat sig igenom ett antal veckor var så vardagslunken igång och det var faktiskt rätt skönt ska jag erkänna.

Uppropet gick bra. Hon vände sig om någon gång för att verkligen se att jag stod där men sedan var det lugna gatan. De hade samling direkt efter uppropet och hon ville stanna kvar så mamman fick vackert promenera hem igen utan henne. Det är ändå skönt att hon är trygg och vill vara kvar. Som den sociala varelse hon är kan mammas sällskap säkert underhålla henne en stund, men får hon välja är nog kompisarna de som hägrar mer.

Storebrors upprop är kl 12.30 för att efterföljas av cirkus som skolan bjuder på. Det blir säkerligen roligt för barnen men själv är jag väl inte tok förtjust i sådana här tillställningar. Som tur är följer morfar med som stöd så det känns skönt.

Imorgon är dock en annan dag. Skola för lillgänget och möten för mamman. Blir intressant att se hur detta artar sig och om jag får tillbaka känseln i mina fötter och fingrar nu.

Peace out för denna gång!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.