Har gjort nytta…

…idag. Istället för att gå runt som en osalig ande i en situation som inte går att göra något åt har jag städat, röjt, torkat, kort sagt fejat. Nu skulle även fönstren behöva få sig en omgång med det ska väl hinnas med det också. Bara inte idag.

Fick besök av två fina människor. Otroligt vackra med för den delen. Tack vare dem kom ett sug att det faktiskt går. Att träffa människor som inte gör en besviken, att förstå att även andra ser min förändring och allt det positiva i det. Kunde till och med krama en främmande person utan att det kändes konstigt eller tog emog. Stort, mycket stort.

Snart hoppas jag på en inbjudan till hemgjort vin och pilkastning. Eller varför inte bara en grillsejour längsmed älven.

Tur att inte lille sonen var hemma dock för då hade väl hans dreads-drömmar vaknat till liv igen. En vuxen kopia av min son stod framfrö mig i hallen. Ljust hår, bruna ögon….Ja, vad säger man?

Dagen är under kontroll igen. I eftermiddag ska jag hämta lillgänget och det är också en fin sak. Jag älskar er mina barn!

….vi lever med vetskapen. Men vill man inte se sin egen del i en situation och ta emot hjälp så får vi fortsätta leva med att du håller på att dö. Ditt val, dina beslut.

Jag gråter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.