När modebloggar går före livet…

…då är vi ute och cyklar.
Att i blogg efter blogg se dessa unga tjejer/kvinnor visa sina outfits och andra saker. Där second-hand heter vintage för att det ska vara så chict som möjligt när vi istället har på oss andras gamla återanvända kläder. Helt klart miljövänligt, men det är ju fortfarande andrahandskläder, skor, möbler, detaljer osv, vi har på oss.
Alla ska ha så fint och originellt hemma, men vem har egentligen de pengarna hos gemene man?
Visst drömmer sig de flesta bort i orgier av Bruno Mathsson och andra stildesigners men det blir tillslut mainstream och trist.

Vi serverar ett samhälle där yta går före djup och frisyren för dagen är viktigare än vad som händer i vår runda värld.

Då känns det trist att dessa blogg-events som brukar tilldra sig uppmärksamhet oftast är klubben för inbördes beundran där modebloggare bloggar för andra modebloggare och definitivt inte för mig.
Jag hoppas fler än jag föredrar livsöden och vardagsbloggar före utopier utstyrda i senaset Whyred för en mängd tusenlappar.

Sen måste jag även tacka min underbara dagisavdelning och de fröknar som verkligen utmärker sig och är personliga och helt underbara! Orden jag tog emot idag värmde och jag tog det till mig verkligen. Ja, jag älskar mina barn över allt annat och jag är glad att du iakttagit det på ett så underbart beskrivet sätt. Tack!

Tack för ordet.

En kommentar


  1. …. det är verkligen astrist med alla klubbar o bloggar för inbördes beundran. Nej, hellre hållbara saker med en gnutta engagemang och självinsikt! Sånt impar på mig i alla fall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.