Varförblirdet…

Theodor Alperud…sällansommantänkt?

Tangentbordet fungerar bättre idag…Undrar just om det måste smekas medhårs för att vara fullt tillfredsställt och på samma sida som min? Ska glädjas så länge det fungerar som det ska och hoppas att tangentbordsstrul inte infinner sig de dagar jag verkligen behöver använda det.

Sonen hemma idag, igen. Mitt nya nyttiga jag fick helt enkelt bara använda sig av de illasmakande soppor som jag planerat att använda några ggr per dag tillsammans med motion. Den enda motion jag fått idag är mellan garaget och hemmet. Det blir endel vånda över hans mående då det bara kommer utan förvarning. Tack och lov är han på benen nu men att det ska behöva ta en förmiddag att återhämta sig på för att man antagningsvis har sockerfall är lite otäckt. Har provat få tag på hans läkare men det har varit lönlöst idag.

Fick besök av en kär vän som ska åka utomlands om några dagar. En liten restaurering av håret behövdes och självklart hjälper man till. Det blev skitsnyggt så jag ska använda samma färg och hoppas att det fungerar lika bra på mig. Dock får det bli en annan vecka då jag kan få hjälp. Gör inte om mitt färgningsäventyr en gång till.

Satt och tittade runt lite på andra människors bloggar och förundras över alla vackra, dumma, smarta, fantastiska ord som strömmar ned på pränt lite överallt i landet. Har mina favoritbloggare som jag tittar in hos lite nu och då för att få perspektiv på min egen tillvaro som ibland känns bisarr, ensam och utan ramar.
Längtar efter ett arbete så jag får känna mig lite nyttig. Är less på att gå hemma. Så jävla less!

Tänk om FK ser det här?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.