Ytterligare undersökning…

…av mitt liv.
Loggade in på en sida som jag innan rätt behandling hade som mat åt min brinnande vrede. Tanken med experimentet var att se om något förändrats sedan jag försvann. Det jag möttes av var samma visa som alltid. Vuxna människor på en sk. ungdomssajt ägnandes dagar och kvällar åt att antingen bråka sinsemellan eller hitta ett gemensamt hatobjekt. Idag mår jag väldigt dåligt över att behöva inse att jag hängett mig åt detsamma. Min klena tröst är väl att jag kan se ljusningen vid horisonten. Jag är inte där, jag är här i mitt eget huvud och gör förhoppningsvis smarta val framöver.

Idag har dagen som vanligt startat tidigt. Halv nio var jag med lillan till tandhygenisten. Där tjatades en massa om att hon skulle sluta suga tummen. Att det måste borstas tänder morgon och kväll och inte av lillan själv utan av oss vuxna. Satt och himlade med ögonen inombords…Har någon valt att ta kamp med en fyraåring VARJE gång det ska borstas tänderna, eller har ni gått halva vägen? Här blir det mao att om jag borstar morgon får hon borsta kväll. Nåja, hennes tänder var fina och vi var snabbt därifrån.

Sedan har fass.se blivit min bästa vän. Letar mediciner mot depression som kan hålla mina tillstånd borta längre än nu. Har även gått med i ett samtalsforum för bipolära. Jag är inte i det närmaste ensam om att leva med detta handikapp. *pust*
Ibland är jag ensammast på jorden och bara vältrar mig i självömkan. Som nu och den senaste veckan. Hatar alla och vill helst bara vara ensam till att få panik och älska till och med en dammråtta då husets väggar kryper in på mig och mörkret omsluter trots lysande september sol.

Nu ska jag tatuera mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.