Däck till gammbil’n

Har varit ute på nätet förr och kollat nya sommardäck vilket jag nämnt. Googlade lite idag med och hamnade på sidan som jag tycker har så man klarar sig om man är i behov av att ”sko” sig. Idag så spanade jag efter nya däck till Leos "bygge". Man kunde slå in regnumret på Däckia.se som va hemsidan jag hittade och få fram rätt däck till just hans bil.

Nu va det ju inte "rätt" däck jag va ute efter utan däck med lite lägre profil, lite cooolare;) samt ev några snygga fälgar till också. Efter lite letande hittade jag några ev däck och fälgar som Leo efter lite mera diskande och städande av garage kanske hamnar på inköpslistan. Jag brukar inte ofta handla på nätet, men däck och fälg har jag provat köpa med gott resultat. Just detta företag har jag inte provat men vet vilka dom är så jag betvivlar absolut inte att dom kommer få oss nöjda.

 
En annan grej som jag såg att dom kunde hjälpa till med va hjulinställning. Vem har inte någon gång klättrat på en trottoarkant eller dundrat ner i en djup grop efter våra norrlandsvägar? Lätt hänt att hjulinställningen får sig en törn och att dina däck börjar slitas onormalt fort och väldans snett. Detta är något du ska kolla på dina däck då och då och försöka göra något åt fort om du märker att något kan ha hänt. På däckverkstaden kan dom snabbt avgöra vad som behöver åtgärdas. Dyrt att vänta för länge.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.