Nu äre nära

House of Metal drar snart igång och kommer garanterat påbörja lyftet av taket på Folkets hus i Umeå:) Som kanske inte alla vet håller Folkets hus på att snart påbörja sin renovering för att sedan blit norrlands största eventlokal med nästan dubbelt antal sittande än dom har nu:) Gissar att efter helgen Metalfest kommer halva jobbet vara gjort. Ös väntar mao:)

Här hittar du Line up och schema

Det är sjunde året dom kör detta arr och tredje gången jag är på plats. Gumman lurade mig till vad jag trodde skulle vara en engångsföreteelse vilket visade sig att jag hade helt fel i;)

Här hittar du biljetter

Många är banden på scen. Det band jag är mest nyfiken på är Maiden Norway från Mo i Rana som kommer va grymt häftiga. Många unga och lokala band finns på plats och t.o.m 8-9 musiker som inte ens fyllt myndiga, vilket jag tycker gör saken ännu roligare. Ungdomen är framtiden och ska ges plats vilket arrangörerna verkligen lyckats med.

Petra och Lisa, två från den fantastiska arrangörsgruppen

Som vanligt kommer det finnas flera scener, mat, dryck mm. M.a.o en trevligt anordnad helg där man inte behöver vara Metal lover för att få håret att fladdra. Tack och lov:)
Ses där!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.