Måndagen gjord

Som vanligt fylldes Folkets hus med barn och några vuxna besökare. Som förra Måndagen hade vi runt 60 ungar hos oss.

En rolig grej var att vi fick träffa "Kolven" Jonna och DK, två av klubbens medlemmar har fått en liten kolv. Jonna hade hoppats på en "kolvring", men jag tyck hon ska va gla att hon ha ba pojkar runt sig;) Host, Sixten tänkte åtminstone Jonna att "kolven" skulle heta??? Host ja ja;) DK har väl inte sagt sitt ännu hoppas jag*S* (Ba skoja) GRATTIS!

Titta va söt han är, varken lik far eller mor;) Puss på dig "Kolven"

Några av våra söta stammisar älskar kameran;) Kram på er tjejer!

ABF va på besök igår ang framtida samverkan. Intressant samtal som jag tror kommer att ge mycket för verksamheten framledes.

Igår va rätt stojigt och rörigt. Vi saknar föräldrar på våra träffar. Vi har runt 60 barn och de flesta är mellan 7-12 vilket gör att vi får rätt fullt upp. Otroligt ändå va fina barnen är, men jag undrar ändå vart många av er föräldrar håller hus. Skulle ju iaf va kul att para hop barn m föräldrar så vi vet vem vi ska prata med om ngt händer.

Vi bedriver denna verksamhet för ungdomarnas skull och är glada att vi får låna dom och medverka till en härlig aktivitetskväll, men jag vet den skulle bli bättre med mera föräldrar ute, både på "Folkan" och runt våra kvarter.

Bara igårkväll då vi tog oss ett span i området fann vi 14 -15 åriga pojkar och flickor, onyktra och med ölkasse???? Öööö hallå.. Mamma pappa vart är ni?? Åtgärder vidtogs om ngn undrar. Stort tack till ledarna på UG Ahtena, ni är underbara och gör ett bra jobb för Ersbodas unga… Veckans "bloggros" går till er.

Trots tråkiga ord ovan, från oss alla i klubben till er alla härliga ungdomar på Ersboda; Ni är bäst!

God morgon.

//Big Papa

 

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.