Bådar inte gott för jänkarna

Om du vill köpa en bra bil som dessutom har bra pålitlighet ska du välja en Lexus. Det tycker i alla fall amerikanska Consumer Reports, som rankat den japanska tillverkaren som nummer ett i årets Car Brand Report. Den tar hänsyn både till bilens egenskaper (som körglädje och komfort) och pålitlighet.
 
 
Andra biltillverkare som får höga betyg av Consumer Reports är Mazda och Subaru. Åtta av de tio första platserna i undersökningen gick till japanska tillverkare. Bland de europeiska tillverkarna lyckas Audi och Mercedes bäst, på åttonde respektive tionde plats. Volvo får beröm för S60 och XC60, men inte för resten av det åldrande modellprogrammet.
 
 
Men värst är läget för USA:s inhemska tillverkare. På grund av det komplicerade mediasystemet CUE har Cadillac tappat flera platser, liksom Ford, eftersom de turboladdade EcoBoost-motorerna inte alltid är så snåla som Ford lovar.
 
 
Chryslerkoncernen är undersökningens jumbo. Dodge Durango, Jeep Grand Cherokee och Chrysler 300 klarar sig hyfsat men gamlingen Jeep Wrangler samt den kompakta crossovern Compass drar ned snittbetyget. Det bådar inte gott för framtiden gamla jänkare;)
Nog va det bättre förr;)
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.