Lyckselemarknad idag

Alltså hur ska man orka och hinna me allt. Förbannade fruntimmer som inte kan planera;) Allt är deras fel. He bli full fart å synd om mig och Åke idag. Men vi ska nog ta igen det ska ni se;)

Igår eller tidigt i morse just innan vi skulle åka hem från House of Metal blev jag helt övertygad vilka som va mina favoriter för kvällen.

Tankard är ett tyskt thrash metal-band som bildades 1982 i Frankfurt. Tankard debuterade med skivan Zombie Attack 1986 och har sen dess givit ut tolv album. Det faktum att större delen av deras låtar handlar om alkohol på något sätt så benämns Tankard ofta som just Alcoholic Metal. Mellan 1994 och 1996 spelade de även in två album under namnet Tankwart (vilket är tyska för en person som jobbar på en bensinmack). Grymt bra va dom och avslutade vår kväl/natt/morgon;)

Vad som väntar oss ikväll då vi kommer från Lycksele och ska in i huset av metal igen återstår att se. Men en spännande Lineup tycktes jag iaf se:) Så följ oss direkt därifrån ikväll här på bloggen eller gör som vi, åk dit. Umeå folketshus:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.