Motor show som chocka mig

Under de senaste tio åren har konstnären Ingo Vetter regelbundet besökt Detroit för forskningsarbete, konstnärlig produktion och omfattande fotografiserier. Utställningen Motor Show som nu visas på Bildmuseet för samman flera av dessa serier runt en central installation av bildäck och stegar.

Ja jösses… En hel sal med staplade däck. Motorgalna som vi är, men kan inte påstå att varken jag eller Annika gick igång på något vis. Trots ihärdigt läsande av infoblad va vi lika nollställda då vi gick ut som in…

Däremot va det många yngre besökare,typ 3-8år som blev fulla av entusiasm då dom trodde man fick klättra på stegarna och leka i däckshögarna, men dom blev snabbt varse om att detta va konst av Museets personal och föräldrar fick tappert hålla barnen i kragarna för att hålla dom borta från klätterställningarna, host, konstverken:)

Undrar va detta har kostat av kulturpengar?

Nu spånar jag också på ett konstverk. Än så länge hemligt, men kan iaf säga att det innehåller en polygrip, skiftnyckel, skruvmejsel och en röd hink med blå liten plastspade….Det ni…;) Kommer nog att premiärvisas i Detroit nästa år… Men först måste jag få finansieringen klar;) som även måste räcka till familjens biljetter då dom ingår i mitt verk samt ett stopp i Las Vegas och Cadillactur på Route 66;)

Godmorgon, nu tror jag det är dags för mera kaffe så jag vaknar och sen lite jobb…

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.