Midsommarväder

Vaknade i morse till solsken som inte varade så länge som jag önskade. Trodde jag skulle få hänga på klubben idag med lite gårdspyssel, men icket. Annika skulle visst dra och bada som det lät men gissar att dom fick ändra sina planer å.

Har väntat in bussen som kommer med min ena pojk nu, medan kikade jag på lite spel på nätet. På en sida hittade jag spel i massor där det inte bara va casinospel utan fanns lite annat smått och gott också. Jag spelar ju normalt inte, men idag försökte jag mig på lite annat också:) Magic love hittade jag ett spel som hette och va rätt enkelt så t.o.m jag klarar det:) Bingo är ju också en självklarhet. På sidan jag hittade kunde man provspela på skoj och sakpa egen användare och spela på allvar. Jag provade också lite Keno som va kul och ngt som hette Alien Robots vilket funkade iaf;)

På sidan där spelen fanns va det väldigt enkelt att komma igång och väldigt lätt att hitta runt. Mycket skoj fanns det där:) Ska prova mera sen fast då med gumman som besitter lite mera onlinespels kunskaper än vad jag gör. Ska föresten ha hon och hennes barn här på middag ikväll 🙂 Lovade pojka att ge dom hjälp med lite spackeljobb på Oldsen också, vilket kanske blir kvällens aktivitet:)

Jösses va det öser ner nu utanför. Gissar att det kommer mullra rätt mycket också om en stund.

Men det finns ngt vackert med regnet också. Gillar att sitta och titta då det skvalar ute på marken där det ofta bildas en ny värd…

Oj, nu rusar klockan. Bussen kommer snart in till stan….

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.