Nolia dag 1

En dag som började med regn varflör vi direkt sökte oss under tak. Trodde det skulle vara mindre folk men vid lunch då vi kom va det säkert 30 minuters kö.

Inte helt otippat då jag är ute på mässa är väl att man söker upp korven;) Åsele Rökeri va först ut vilka jag lovar att jag ska återkomma till.

.

Piteortens va ett annat ställe jag ofta råkade passera och då avnjöt lite av deras delikatesser;)

Självklart va Vindelns Rökta på plats. Samma sak varje gång, man möts alltid av härliga människor som glatt serverar oss alla delikatesser:) Sidfläsket som dom har ligger nog bakom ett och annat kilo på min påkostade kropp;) Lovar att vi snart ses igen;))

Hmmm, en annan go raggare som avslöjades med händerna nästa på korven. Marcus spanade efter allehanda saker och skulle nog ta en pratstund hos mig ikväll med våran vän Herr Carlsberg:) Kanske han har en rökt korvbit med sig då:)

Jösses säger jag bara. Trevlig säljare från UK som bjöd på bl.a världens starkaste ost. Han ostar va bland de bästa jag ätit samt att hans starka ost fick min äldsta (Nicke) att gråta gjorde bara att man inte kan låta bli att köpa den. Stark & god, testa den;)))

Rödingsoppa hos Anna. Annas fest & Mat fixar det mesta och fanns självklart på Nolia. Firmafesten, happening, julbord, bröllop. 50års fest, möhippa mm mm. Anna fixar allt. God mat, STORA portioner och kanonservice till absolut rätt pris. Ta ett snack med henne och testa hennes goda soppa:) Det gjorde jag/vi..mums..

Inte bara mat lockade oss utan också tillbehör och hjälpmedel. Garlic Grater va en häftig tallrik eller ett spanskt handgjort rivfat som man direkt river sina  råvaror på. Parmesanosten yrde medan vi fick en hejdundrande kurs av nen som surrade lika gott som våran Kackla:) Prisvärt fat som jag tycker du ska stanna till vid en stund.

Åsså småkillarnas supportersaker:) Snackade med gumman killar och nu va det riktigt synd att dom inte va här. Dom hade det mesta inom fotboll och de flesta lag. En dröm för supporterkillar som samlar supporterprylar. www.supporterprylar.se

Dom som känner mig vet hur mycket jag hatade tåstrumpor då dom kom och fortfarande gör. Det mest avtändande en kvinna kan ha på sig anser jag. Nu på Nolia hittade jag ngt som heter FiveFingers Bikilia. För löpning med mycket känsla säger dom. Tack, nu fick jag ytterligare en anledning att inte börja springa:( Vem kan komma på ngt sådant..huvva.. Men lyssna inte bara på mig, utan kolla på dom. Det va många som hängde vid deras stånd så alla blir nog inte lika avtänd som jag på dom;))

Å min gamla vän Larry:) Självklart likt mig på span efter nyheter både inomhus och utomhus. Larry, en av de främsta pulverlackarna vi har:) Ett sant nöje varje gång man träffar han.

Falköpingsbo :))) Mycket trevligt par från Falköping där gumman kommer från träffade vi bland tobaksplantor och snusdosor. Dom sålde både lös och portionsnus i hinkar för lite och inget. En snusburk låg mellan 6-10kr. Nu snusar ju ingen av oss, men han skulle göra hembesök nere i Falköping hos gummans pojk vilket jag kallar service. Gumman och han fick en lång pratstund då dom inte va helt obekanta:) Längst bort i Hall 4a hittar du han eller på swedmax.se.

Gumman hittade en liten pool hon ville ta hem. Dom hade ju sänkt den från 153 tusen till "bara" 135 ju:( Ibland önskar man att man va miljonär för då hade nog Nordic Spas fått sälja ett idag…. hmmm, men vart skulle det ha rymts:(

Pauls art & design självklart på plats på Nolia. Kommer en egen blogg om det senare.

Avslutar med glada Ersbodianer som aldrig missar en mässa. Dom finns också i Hall4a och säljer lite av varje. Alla mina ungar och säkert de flesta från Ersboda har deras saker på huvud och kropp:) Underbara & trevliga människor.

Nej, nu lite vila innan besök åsså fotmassage skulle va gott:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.