Stöd för utsatta unga

Har du någonsin sett ett barn helt sönderslagen eller ett litet barn mobbas/misshandlats? Varje dag utsätts tyvärr 1000-tals barn för misshandel utan någon reagerar. Om de missbrukas som små barn så brukar dessa barn tänka att det är normalt tills de blir äldre. Men vid den tiden är deras liv förstört när det kunde ha stoppats.

Templars Against Child Abusel (TACA) vill skapa en säkrare miljö för utsatta barn. Dom är en armé av Bikers. Temepelriddare och inte mc klubb värt att nämna. Dom finns i många länder runt om i världen. Deras korståg är att se till att barn inte lever i rädsla. Dom samarbetar med lokala myndigheter som redan finns på plats för att skydda barn. Dom vill att alla utsatta barn ska känna igen TACA gm deras uniformer, patchklädda västar. TACA finns för dom och hjälper med kropp och själ.

Relaterad bild

Är du en av dom unga som behöver stöd, eller vet du någon som far illa eller vill komma i kontakt med dom så är detta den svenska hemsidan. http://www.tacasweden.se/

Vill du stötta verksamheten kan man göra det gm att t.ex swisha valfritt belopp till 1235151410 svenska logen med text ”gåva TACA” eller kontakta mig via PM som har tillgång till supportermärken för kläder,bilen eller motorcykeln t.ex.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.