Bra hemtjänst

Ja det ska vi väl alla ha rätt till. Som jag nämnt tidigare har jag haft möjlighet att se in lite i företaget Civil Care AB som bedriver hemtjänst i Umeå och kommuner runt om. Imorse fick jag ett roligt meddelande som gör att jag gärna nämner företaget igen och som gjorde min dag.

3834b72f70-CIVILCARE1

”Hittade faktiskt Civil Care via din blogg och dom är det bästa som hänt mej .Fantastiska människor som jobbar där,och äntligen får man all den hjälp och stöd man behöver då livet inte blir som man tänkt sej .Så dom rekommenderar jag av hela mitt hjärta  Dom förhöjer livskvalitén i min vardag och liv  varje dag ..Hur kan man någonsin tacka nog för något sånt ? …Så tack och bock för inlägget  om civil care   ..utan det inlägget hade jag aldrig mött dessa otroliga människor  eller fått den  hjälp jag så länge önskat  och kämpat så länge  för att få. . . Jag bli aldrig blir bättre  eller  frisk ..Men livet har nu  trots det  ,blivit så så mycket bättre  :)

Sådana meddelanden värmer… Är du i behov av eller vill byta bolag? Gå in på www.civilcare.se och få det du har rätt till:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.