Köpa bil

Ja vem vet när olyckan är framme och man behöver en ny bil;)?

bilkrash

Alltid ska det kännas som ett gissel där man får känslan i magen precis som då man ska till tandläkaren. Hos mig kommer den då alltså rätt ofta, inte alltid p.g.a mig utan på dom. Med dom menar jag främst min ena son, ni vet han som hellre byter bil som hans far gjorde tidigare, än lagar dom;) Nu berodde inte sista försäljningen på problem utan snarare att han va less och ville ha något nytt. Ändå slog han rekordet, nästan ett halvår med samma bil;) Men men, då går man till far sin och ger han den där jobbiga magkänslan istället.

Andra som lyder under ”dom” är ju vännerna. Inte ofta jag vet mera än dom om ev bilköp, men sällskap då man handlar bil och flera ögon är aldrig fel. Att köpa bil kan många gånger trots gissel i magen vara en trevlig orsak till utflykt med grabbarna;)

 porsche

Att köpa bil idag och göra det ekonomiskt kan ses på många sätt. Jag hävdar alltid att begagnat är bäst och där man kan göra fynd om man tar det lugnt och håller ögonen öppna. Idag finns ju både den privata marknaden, typ Blocket och även bilfirmor som Martenssons-bil.se är ställen man kan fynda på. Sistnämnda dock en bit söderut, men då det gäller bilaffärer kan man resa hur långt som helst för att tjäna tusenlappar, åsså får man ju en fin utflykt.

Gissar att jag har en tur till södern som väntar nu snart då igen;) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.