HDs blandras

Ja det kan man kalla Street gliden som kom 2006. Anledningen va att den va egentligen ett ihop plock av Electran och roadKingen.

HD_static

Såååå grym!!!

Street Glidens körställning påminner mera om en customhoj än en touring. Man känner av vägen i hela ryggen då man flyger fram över vägarbetena och de norrländska vägsprickorna som det ska göra på en custom;) Men musiken till harleys Screamin Eagle system bidrar till att resan blir den mjukaste och ljuvligast man kan drömma om. Så här ska en riktig motorcykel låta vilket jag tror de flesta delar den åsikten med mig. Ska vara min vän Håkan då som opponerar sig, men han ä ba avis;)

Som vanligt drar Street Gliden också blickarna till sig. En Harley ska ju göra det och gör det också. Inte bara ljudet som man njuter av utan även formerna, det höga styret och de framflyttade fotpinnarna gör sitt. Harleyn är byggd för att skapa uppmärksamhet och lyckas alltid;) Ska något negativt sägas är det väl att med lite lång kropp som jag har kan man redan vid 70km känna av turbulensen. Men ingen hoj är fullkomlig så det är bara å öka och luta sig lite framåt med ett leende. Det är värt att det sliter lite på kroppen så länge man har kul och njuter, vilket man som oftast gör på en HD;) Tur är väl att toppfarten som oftast inte är så hög som på många andra hojar vilket gör att dom passar mig. Nu har jag ingen sådan, men någon gång, någon gång så..;)

Oavsett är Street Gliden alltid uppskattad både bland förare och tankande kamrater på macken som oftast kommer fram och har något att kommentera om en rikig hoj:)

//Big Papa.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.