Isabell på Nolia dag 1

Ja är det ngn som missat Eriks hemmabygge? Tvivlar. Idag mötte vi henne i Robertsfors Noliamonter. Vilken brud:)

Bild 009

Grymt häftig Ubåt måste jag säga om än jag trots att jag blev inbjuden inte dök in i na…

Bild 014

Falköpingsborna va även i år på plats och krängde sitt snus i hinkar. Hall 4a hittar du dom.

Bild 018

Forbondekorv kommer ni höra mer talas om under Noliaveckan. Har jag ngt beroende så äre av den korven. Tyvärr är den bara här uppe under Noliaveckan varför det är än viktigare tt man hinner käka mycket och handla många;) Gissa om jag va hos Robbn och hns fru som säljer den minuter efter dom öppnat:)

Bild 013

Umeå 2014 stråket är fyllt med kultur som jag nänmt tidigre. Dansens Hus är en förening som visar vad dom håller på med inne på Nolia. Stanna till hos dom ungdomarna rekomenderas skarpt.

Bild 021

Åsså gumman och hennes garn. Visst äre märkligt. Vi gick lik långt inne på Nolia idag. Jag gjorde inte av med en krona och hon…..suck 😉

Bild 022

I hall 4a fanns andra karlar än jag som va placerade bakom en symaskin. Otroligt vad maskinerna klarar idag med den tekniska utrustning som är inbyggd. Själv håller jag mig till min gamla maskin från 1800 -talet då jg blir nog så tokig av att bara trä tråden;)

Bild 025

Tunga brudar:) Petra och Lisa. Metalmusikens drottningar va självklart på plats i Noliahallarna. Fick en snabb intervju med Lisa som lovar att nästa House of Metal återigen kommer få Umeå att gunga tungt. Längtar kan jag lova. Stanna till och kom med förslag vad huset ska innehålla.

Bild 027

Ont i fötterna efter några timmars gående. hamnade hos Umeås nya Hotel på Skolgatan som öppnar i September. Comfort Hotel WINN. I deras monter kan du tävla om en natt på hotellet eller få höra om deras låga priser. Vad sägs om ett dubbelrum för 599 inkl frukostbuffé;) Jag höll på boka bara för att få vila mina fötter en stund, men gumman lovade fotmassage bara hon fick handla lite till;)

Bild 023

Tja, vem kan motstå det. bara å handla på…;)

Bild 029

Bi.S garn också då..suck.. Ok, men då vet jag vart jg ska innan vi går hem;)

Bild 015

Storlekar hade dom, men inte till just mig v den hjälm jag ville ha. TQ Motorsports utanför Hall 4a hade gott om hjälmr till oss norrlänningr och till hyfsade priser. Väl värda ett besök.

Bild 028

Sweet!! Ja det va tjejerna i denna monter. Dom tipsade oss om Hållbarhetsfestivalen mm mm. Kolla in i deras monter så får du bveta mer om den och hållbarhetskulturen. Inspireras av ekologisk och ekonomisk och social hållbarhet. Prova, smaka och lyssna -upllen hållbarhet…. Jösses nu vart jag sugen på korv igen..

Bild 019

Gissa vart jag springer då igen. Måste ju ha och rår bara inte för det;)

Innan jag for hem idag va jag bara in och MÅSTE vinka till Nolias underbara tjejer i Mässservice

Bild 031

Dom med sina kamrater har gjort och gör ett fantastiskt jobb och är verkligen en spindel i detta enorma nät, Stora Nolia. Allt beröm till er alla….

Nu laddar vi batterierna för en ny dag imorgon på Nolia. Tack för idag.

//Big Papa

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.