Däckdags i familjen

Internet erbjuder massa problemlösningar. Tidigare då man behövde något fick man springa runt i hela Umeå för att kolla alla återförsäljares sortiment. Numera, som för mig i helgen knäpper man en öl, lutar sig tillbaka i soffan och lägger lilla datan i knäet.

 AEZ YachtDotz Mugello

Fälgarna stod putsade, blanka och bara väntade på oss. Den vänstra heter AEZ Yacht och är en mycket elegant fälg i stilren design som jag gav min röst på till sonens nyinköpta A6a. Känner jag honom rätt delar han inte alltid min smak, men hemsidan jag hittade hade ett utbud som även klarade både hans och resten av killarnas smaker. Men 19 tummare av den kan bara äga Gatbilsträffarna i stan 😉

Svårare brukar vara vilket däck man ska ha. Det här företaget hade allt. Alla stora märken och inte bara till bilar, utan till de flesta fordon som behöver gummisulor. Edde behövde bakdäck till sitt lilla custom bygge som han hittade där också:) Roligt med barn och utgifter;) Men, nu va det ju till A6an det gällde och till den fanns så mycket att välja på så jag låter deras expertis välja. Blire pojken som ska bestämma gissar jag att utseendet får alla prioriteringar vilket kanske inte alltid är så bra även om han är stor och betalar själv;)

Sen när man i lugn och ro hittat fälgarna man ska ha och grymma sulor gör det ju inte sakan sämre att Däckia finns här i Umeå också samt på massa orter i landet. Snabbt enkelt så sitter dom nya på plats och dom gamla i deras däckförråd som dom erbjuder.

Varför ska man krångla till det när man kan njuta i soffan? Gomorron

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.