Sommaren i city..WOW!!!!

 Kvällen kunde inte bli bättre. Fyllde bilen med ungar och drog ner till city där ett par av mina favoriter just skulle upp på scenen. Two white horses!

Two White Horses, hyllad syskonduo som har synts och syns i många olika musiksammanhang runtom i Sverige. På Sommaren i City-scenen kväll stod Jakob och Lovisa Nyström själva och framförde melodramatiska popsånger på sitt vackra och säregna vis. Lite trögt från början för min smak, men varefter höjde dom sig så vid sista låten ville man absolut inte att dom skulle kliva av scenen. Mitt första möte med duon va på en presskonferens för några år sedan på MADE festivalen där jag själv va med. Jag fick ståpäls då också, sen dess har hon vart i mitt lilla musikhjärta<3

Lovisa har jag mött mången gång tidigare i andra sammanhang och hon är en riktigt trevlig tjej kan jag lova. Jag är absolut inget proffs inom musikvärlden trots att jag -79 vann den svenska duschkabinsfestivalen;) men iaf tycker jag att hon ska sjunga låtar med fart. Då vore hon en självklar idol bland de svenska stjärnorna. 

Sen efter dom kom the grand finale. Jag säger bara LIZA MISKOVSKY!

Behövs det sägas mera?

Tog tyvärr lilla rosa med mig varför bilden inte blev den bästa. Liza "ägde" Umeå från början till slut. Vilken fantastisk artist. Lika underbar som hennes syrra Carolina som också är en av mina favoriter;) Lite större än Liza faktiskt;) Men nu va det ju Liza som stod på scenen och hon verkligen sjöng bort allt vad regnmoln heter:) Att Liza är en i toppen av de svenska musikerna är en självklarhet. Vilken tjej alltså. Att hon är en umetjej ger henne ytterligare pluspoäng. 

Du va bäst Liza!!!!!! Å du, hälsa syrran:))

Nytt publikrekord på sommaren i city sas det :))))) Hörde siffran 7000 på torget. OTROLIGT underbart och som sagt och jag säger det igen, Lisa Miskovski <3 Nu somnar man nöjd…..

//Big Papa

 

 

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.