WOW vilken Metalfest!!!!!

Nu äre ett år kvar til nästa gång, så bara att börja räkna ner:)

Entombed fyllde Idun med faans och rockade så taket lyfte. Öronproppar va att rekomendera och som m¨nga sagt, metalmusiken hörs bättre då, stämde tyckte jag;) Sen håller ju trumhinnorna lite bättre;)

Söta tjejer som rockade fett genom natten. Gumman, Julia och Mickiz.

Norska storfavoriten för Lördagskvällen va Immortal.  Immortal har varit och är ett av de viktigaste black metal-banden i världen sedan släppet av deras första demo "The Northern Upins Death" (1990). Immortal levererade en oförglömlig show med rök, eld och pyro som fick håret att resa sig och mitt fläsk att lukta bränt:) Du som inte va där missade något.

Jocke, the king of metalrock i mina ögon va självklart på plats. Jocke är också mycket engagerad i Umeås breda kulturliv,

Söta fd Berghemsbrudar:) . Maritha bor numera på Gotland. Nästa gång du hälsar på syrran (Helen) så ölar vi:)

Amaranthe, det band jag väntade på hela kvällen va riktigt bra. Vi bänkade oss, kröp ihop med pluggar i öronen och njöt till långt efter midnatt.

House of Metal blev en succé och arrangörerna med deras Crew ska ha allt beröm. Att detta kommer växa är jag helt övertygad om. Umeå kommer bli Metal,ns mecka i Sverige. Ska bli intressant att se va dom har på tur nästa år.

För att vara en ganska okunnig Metalbesökare ger jag arrangemanget massa tattuerade tummar upp. Att arrangemanget va så ungdomsvänligt höjer det ännu mera. Två kvällar/nätter och så städat och ordningsamt, jag är impad.

Mera bilder hittar du HÄR i garaget för mina bilder. Kolla i "House of Metal 2012" efter mera mingel och scenbilder:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.