Big Family Meet, ännu ett band klara:)

Ännu ett band klara till vår scen på Bil & MC utställningen Big Family Meet 2011 på Mimer under Kulturnatta:) Vi har även i år satsat på att få visa upp några av våra många unga blivande toppmusiker som vi har. David Bergqvist, våran scenmästare från Öppen Gemenskap gör ett toppenjobb för träffen.

Dom heter då Rough cough is enough tough. Dom är fem stycken och uppsättningen ser ut så här: Sara Westman (sång), Joakim Rydman (gitarr), Joakim Stenmark (synth), Gustav Arneback (bas) och Sara Lundmark (trummor).

"Det började med att gitarristen och trummisen jammade lite med varann, sen hoppade synthisten på och de tre har spelat tillsammans i snart två år. Sen i augusti förra året spelar bassisten med oss, och sångaren hoppade på tåget i november. Vi spelar någon sorts melodisk alternativ rock"  låter gänget hälsa..

Familjedagen där många motorkulturer möts. Nytt för i år: Domarjury som utser 1,2,3 kategori Bil och samma 1,2,3 kategori MC.

Som vanligt är barnen i fokus också varför det finns Hoppborg, ponnies, musikunderhållning, fiskdamm, fika, grillat, lotteri mm. Möt flera av Umeås motorföreningar och oss i Big Family så klart..:) Nedräkningen har börjat:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.