30 LYSANDE år på NUS

Inte många som vet, men så är det:) Uffe har denna månad trampat runt på NUS med sin cykel i 30 år. Själv påstår han att han bara är 30, så isf har han hängt här sen BB då;)

Uffe trivs bra med sitt jobb som verkligen är "lysande". Finns inte en plats på NUS som han inte varit på för överallt finns det ju lampor som ngn gång måste bytas. Uffe hoppas på en tårta nu på Fredag 😉 och får han den hoppas jag han tänker på mig också som firar 6 veckor bara, en bit efter alltså;)

Stöter ni på han i korridoren, på avdelningen eller nere i kulverten så ge han ett grattis, för det förtjänar denna kille som ser till att NUS är lysande… Grattis från mig Uffe!

Godmorgon på er allihopa. Idag är en ny dag vilket dom flesta vet. En dag närmare helg och närmare jul. Gjorde en ensam runda på stan igår och kikade på en monokel till mig själv bl.a, tycker dom är rätt häftiga. Se & Synas hade best hem den åt mig.

Blev sugen på köpa den, men som sagt är det ju snart jul och lädret börjar fladdra snart;) Nja, men vi får se, ngt ska man ju köpa sig själv tycker jag.

Annika fyller 37 på Lördag så till henne måste jag hitta på ngt kul åt tänkte jag också, men hittade inget. Är sugen på en resa till Ryssland så man kanske kan göra ngt av den lusten ist tillsammans, nja vi får la se. Annars fåre väl la bli en töckena puss eller nå…

Nej nu puttrar kaffet klart och jag ska in i en snabbdusch innan det är dags att halta ikapp socialsnöret ute på gatan:)

//Big Papa

9 kommentarer

  1. Pia

    Hej Micke…

    Jag undrar om du frågar dessa personer om lov att lägga ut deras ansikten på nätet.. Kan garantera att Ulf inte har gett din tillåtelse.. Jag kan alltid gå och fråga,för vi bor grannar, men tveksamt.. Ska även printa ut bilden och texten och visa den för honom… Det är fler folk som du har lagt ut men då man har sagt att du har skrivit om dom, så är dom borttagna dagen efter eller även samma dag..

  2. Motorburen

    Vilken tjej. Kan inte ha alla hemma. Va har hon med detta att göra. Vissa har det inte lätt. Skulle va kul att veta om Pia är den jag tänker på, isåfall föklarar det saken.
    God jul på er i BFC

  3. Mikael Bergström

    Svar till Motorburen (2010-12-24 09:04)
    Inget att bry sig i. Inte första gången hon skriver av sig hos mig/oss. Vissa har inget eget liv så då får man lägga sig i andras och försöka förgylla sin dag på bästa sätt. Pia Maaninkapia va iaf avsändarens mailadress.

  4. Lotta

    Grattis Ulf. Visste att du jobbat länge, men inte så länge då du bara ser ut som 25. Den där Pia önskar jag en god jul med många klappar och mycket kärlek då hon verkar lida av saknaden av det. God jul till Hasse och Petro också och alla andra i er klubb.

  5. Bloggare på VK

    Självklart frågar man de flesta man skriver om, men ibland är detta också omöjligt. Viktigast är ju då att man tar bort om någon misstycker så jag fattar inte vad bigpapa har gjort för fel? Sen läser jag denna blogg nästan dagligen och jag har då nästan aldrig sett något plockats bort? Och har han det så är det väl bara respektfullt, då han lyssnar. Fast du kanske är avund på att han inte skriver om dig Pia? Jag säger också grattis till Ulf då inte många stannar så länge på samma plats.

  6. en raggare

    stå på dej den där PIA värkar ju helt ko ko i planeten har hennes alla hästar rymt eller ? och den som inte vill vara med på foto säger ju till om hon/han inte vill så du gör inget fel din BLOGG är super mvh raggaren

  7. Mikael Bergström

    Tycker vi lämnar detta ämne och hänger upp oss på viktigare saker ist, burka och kvinnoförtryck t.ex. Listan kan göras lång.

    Tackar alla som läser bloggen men ni som störs av den kan ju hitta på annat ist, så slipper ni reta er på mig, mitt liv och de mina;)

  8. Mikael Bergström

    Svar till Bloggare på VK (2010-12-25 15:35)
    Tack. Tror faktiskt jag bara tagit bort en blogg p.g.a att bilden va lite väl taskig, och det va med all rätt för jag hade lagt ut en bild på Styvdottern som lite jäkelskap/skoj.

    Vidare är väl klart man inte alltid frågat, men man kränker ju knappast ngn och tar bort sen om ngn ogillar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.