Underbaraste grannar!

Helt otroligt hur saker kan hända. Jag och Annika hade en diskussion om min fula kaffeburk förra veckan, eller snarare Annika hade synpunkter på den..skratt… Nja hon hade rätt den va ful min gamla godisburk i plast. Hur som helst lovade jag henne att vi skulle köpa en ny i julklapp åt oss, för det va kanske på tiden…

Igårkväll knacka det på dörren och Grannfrun med guuube ville bjuda på kaffe med BISKVIER:) ja just det, Chatrines hembakta biskvier:) som bara är djuvligt goooda:) Tackade självklart ja till det. Och nu till själva grejen. Under kaffetåren och alla goda biskvier som slank ner hade dom en present till mig och Annika:)

En helt otroligt fin, vacker, bedårande, läcker, ursnygg likt Annika..Ja fast en kaffeburk årsmodell okänd, men med prislapp under m text:

1kg kaffepåse 5,70kr Tillhörande kaffeburk 1,78kr Totalt 7,48kr

Saknar ord.. Fatta att man kan bli glatt överaskad, och dessutom precis då jag efter 8 års användande av en gammal plastburk just skulle byta. Jösses och dubbeljösses. Tack snälla Chatrine & Uffe….. Nu står den i lägenhetens hjärta 🙂

Ja va man kan bli glad för det lilla ibland. Nu står den där och puttrar min gamla panna med kaffeburken synlig bredvid. Förr va den väl undangömd i skåpet.

Snart dags att fara till jobbet igen. Va hos läkare och rehabmöte igår vilket kändes bra. Känns som allt rusar i rätt riktning trots den nyinflyttade sjukdomen. Börjar behandling av Kortison idag och nya sprutor vilket känns trist. Men det kanske hjälper mot värken en stund så julen får bli en jul med glädje ist för värk. Vet att det inte botar, men ibland behövs lite lindring för att återfå krafterna.

Härlig lunch med Nicke och svärdotra Mia igår, alltid lika trevligt, åsså va ju lilla Nova me å så klart:) Tack och puss till er… Men nu som vanligt lite kaffe innan jag ska hämta en hink snö och tippa över ungarna så dom vaknar 😉 Godmorgon..

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.