Soporna på NUS

Ja dom finns i rejäla mängder dessa sopor på NUS. Hela dagarna går tåg för soptömning och tvättning av sopcontainers på jobbet. Har inte koll på exakta mängder men många ton blir det och lastbilar kommer för tömning varje dag.

Micke och Danel chefade på sophanteringen idag, vilket inte bara innebär att man jobbar med tömning mm utan även har en del ställen att tömma ute på NUS också. Det är flera som kör sopor hela dagen och vissa soprum töms flera ggr/dag.

Otroligt vilka mängder det hinner bli. Tömning och regöring sker med automatik så man slipper grisa ner sig allför mycket.

Micke håller koll att det inte blir överfullt. Händer detta lär det väl bli Daniel han kommenderar ner i skiten;)

Det finns många olika stora containers för olika sopor. Sopsortering är en självklarhet. Då alla rullar på schemat så är det rätt skönt att "komma från" lite, lyssna på rock,n roll och tömma skittunnor;)

När vagnarna är rengjorda ställs dom upp och kopplas ihop fem st för väntan på att ngn kamrat kommer och hämtar dom för utplacering igen.

Fantastiskt vilket jobb som utförs under jord som inte många tänker på. Ska man på Sjukan tänker man oftast bara på avdelningsskjöterskorna, som visselrigen är sötare än oss kanske;)  En otrolig samverkan på hela NUS som jag inte tänkt på tidigare iaf.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.