Bosch Big Knick extraljus

Har du ett sådant över? Skulle behöva en sarg och en insats då ett av mina fem st förlorades av förra ägaren på vår nyinköpta gamla 745a.

070-2139393 så hämtar jag:)

Godmorgon föresten.) Idag väntar en lugn förmiddag sen blire klubben och iordningställande av julbord mm. Tror det blir runt 30 pers som anmält sig vilket är jättekul. God mat och trevligt sällskap gör sällan ont i kropp och själ.

Igår va en riktigt skön kväll. Michaela har hittat nya kompisar så hon kom inte hem förrän mdnatt, alla killar va ute med sina polare, och jag upptäckte att Leo börjar bli stor nu också då han blev hämtad av kompisarna i bil då dom skulle ut på galej;) Jösses va åren går. Nu får man alltså titta på bilinköp till han då;) både på gott  och ont:) Jag och Annika gjorde oss en bamseskål med dip och ngn drink efter vi vart på middag hos Uffe och Catrin (bilder kommer) Som vanligt åt man för mycket då Catrin vet hur man lagar mat:) Tack till er för en härlig kväll.

Nej nu är morgonkaffet klart som ngn i sängen beställt;) Bara att dra på sig minikjolen, högklackat och gå in och servera lite frukost;) Godmorgon

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.