Fryshuset del 3

Under en av dagarna samlades vi några st från olika ställen i landet till ett möte. Där med oss alla bildade vi en Riksnätverket "Fryshusandan i Sverige" Ett projekt för att starta en riksorganisation där självklart Big Family kommer att ingå 🙂

 

Anders Carlberg, Fryshusets grundare tog oss på en resa med drömmar och sagor. Om historiska resor från 1000 f kr fram till dagens samhälle. Resan va lika intressant som alla tidigare föreläsningar jag varit på med Anders. Tack till dig Anders för givande dagar och samtal. Är stolt över att få jobba med dig.

En annan eldsjäl på plats va Urban Ramstedt från Linköping och "Nattvandrarna"

Patrik, ursprungligen en Nackakiille hade nog den mest intressanta föreläsningen denna gång enl mitt tycke. Både jag och Annika satt på helspänn i nästan två timmar och lyssnade på hans liv, från utstött liten fotbollkille till stor Maffiaboss med svindlande och farliga affärer i Sverige. En kille som alla läst om säkert flera ggr i våra dagstidningar, men som med bl.a Fryshusets hjälp idag hjälper unga utifrån sin bakgrund och lever ett hederligt liv. Snyggt jobbat Patrik!

Patrik har också gett ut en egen bok. Jiddra inte heter den. Patrik använder sitt Kriminella CV på baksidan av boken. Se nedan;

Den sanna berättelsen om ett kriminellt underbarn

 

12 år: Första jobbet i den kriminella världen.

14 år: Fruktad gängledare.

16 år: Dömd för mordförsök.

18 år: Säljer vapen, knark och driver nattklubb.

20 år: Indrivare och livvakt åt maffian.

Redan som barn bestämde sig Patrik Pelosio för att inte ta skit – inte från någon eller något. Han var en kriminell supertalang med ett tydligt mål: att bli gangster och få respekt. Patrik Pelosio hamnade tidigt i en spiral av våld och brottslighet. Hans rykte som slagskämpe gjorde att han handplockades av ledare inom den organiserade brottsligheten. Under tio år bestod hans liv av våld, kriminalitet och droger.

Har du inte läst boken tycker jag du ska göra det.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.