Klubben blir UG igen

Nu jobbar vi för fullt med att ha allt klart på klubben till den 13/9 då vi sparkar igång igen. Ungdomarna ska få en rolig vinter hos oss med massa projekt.

Vi ska skura vi ska feja…..tralala….. Annika i full gång…

Baren ska fyllas med godis och fika för våra unga.

Biosalongen började vi med igår. Fick en 50 tummare som vi nu ställt in i filmrummet och nu jagar vi sköna sittplatser för ca 15 pers om ngn har över, typ stapelstolar…

Idag finns jag nog på klubben om någon vill ha kaffe. Ska på en arbetsplats kl 13 och kika på jobb så då är jag borta ett tag. Va på två intervjuver förra veckan och har minst en nästa vecka. Gissar att jobbproblem snart är löst:) Men är du ute och åker idag så kom förbi:) Ikväll hänger vi nog där flera av oss då BULA på Ersboda hjälpt oss med massa verktygsskåp mm. Tack BULA! Verkstaden är inte klar men ska hinna bli det innan ungarna kommer då vi har några vinterprojekt som ska byggas där av de unga 😉

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Lilla Mor.

    Hejsan!
    Jag beundrar ditt engagemang och allt jobb ni uträttar för våra barn och ungdomar. Har förstått att många ser upp till dig! Kan inte ni som har så stort inflytande börja påverka lite vad det gäller all denna läsk som barnen häller i sig? Du vore precis rätt person att KUNNA få dem att lyssna. Vad tror du?

  2. Mikael Bergström

    Tack för det och jag ska framföra det till dom andra. Kul när folk gillar det vi gör i föreningen.

    Beträffande läsk är det nog inte lättare för mig/oss eller någon annan mer än att man får försöka lära dom dricka vatten ist:) Läsk tror jag inte är ngt större problem i våra lokaler. Godis däremot kan jag tycka att många vräker i sig. Där har vi i föreningen till och från försökt bjuda barnen på frukt då dom är sugna på ngt ist. Mesta styrs också av vad föräldrarna tillåter. Fanns och finns ju en tanke med Lördagsgodis, ngt kanske fler inkl mig själv ska försöka hålla på;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.