VIP-frukost på Lindex

 Fortsätter på klädtemat i bloggen några dagar till!

Det är ju så roligt att vara man och medlem i Lindex Club. Nu har de bjudit in mig till VIP-frukost… De är inte kräsna när de väljer ut sina VERY IMPORTANT PERSONS om de bjuder in en storkund (*fniss*) som jag.

" Just du är inbjuden till en skön modemorgon."

SKÖN modemorgon?

" Vi bjuder på frukost, presenterar vårens nya Holly & Whyte kollektion och du får 20% rabatt på hela köpet och senaste numret av tidningen Damernas Värld."

Allvarligt, Damernas Värld?!?

I rent kompetensbreddningssyfte kanske man borde gå dit som troligen enda man. Det kan ju finnas ett och annat att lära sig.

 

Etiketter: , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Linda

    GÅ! Du kommer inte vara ensam man. Förstå vilket tillfälle att träffa kvinor! Du ska naturligtvis shoppa till dina döttrar och behöver lite hjälp…

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Haha… bara så där apropå typiskt manligt/kvinnligt, jag har många gånger funderat på vad folk skulle tro om man står i en toalett kö… säg på krogen, och när det sedan är min tur, och när jag är klar, så fäller jag inte ner toasitsen utan fäller upp hela rasket och lämnar det så…undrar om nästa kvinna skulle klia sig i skallen då 🙂

  3. Betraktaren X

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-03-12 21:00)
    *skrattar* 🙂 Underbar idé! Bara synd att du inte kommer att få veta hur nästa kvinna tänkte då hon kommit in och sett det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.