Fanfar för Gunilla Lundgren

I samband med bildandet av det nya styret i Storuman ställde en av länstidningarna frågan om G.L inte såg en fara i att samarbeta med bl.a. Erold Westman som gärna går sina egna vägar. Gunilla sade sig känna den mannen så det skulle inte bli några problem, jag kunde ha satsat min bästa hatt på att Erold var ’obotlig’ och att G.L. skulle misslyckas.
Jag hade fel, hon har t.o.m. lyckats lägga munkavle på gubben, han som ständigt figurerade i media med sina uttalanden har tystats och hamnat i anonymitetens skugga.
Samma sak med Erik Abel som gjort sig känd för att alltid begära sista ordet har tystnat, jag säger bara grattis Gunilla du har gjort det omöjliga, kan det vara kvinnans list som segrat. Att få folk att rätta in sig i ledet är du en mästare på.
Ingen fanfar utan minustecken, G.L. har personligen meddelat mig att även hon tänker utebli från denna offentliga debatt. Tyvärr finns det starka skäl som talar för att alla tre ändå skriver under olika signaturer och det kan jag förstå, då behöver man ju inte stå för vad man sagt.

6 kommentarer

  1. Erold

    att debattera med dig B-G,du verkar inte ha tänkt tanken att det kanske är det omvända????? därav våran tystnad.

    Vilka av oss har fått ett bättre läge att påverka i denna kommun(idag alltså),V eller Vi???

    Jag tror på satsningar,och har alltid försökt hitta alternativ att utveckla denna kommun,från öst,nord,väst å syd.
    Jag röstar som jag alltid har gjort,så jag kan stå för det,men peka gärna på nån avvikelse,för jag gillar att förklara min syn.
    Hitintills så går det bra med demokratiska beslut,men ibland är jag ensam om röstningar,men så länge som kommunalråden för fram det demokratiskt tagna besluten,så är jag med.På din tid ändrades ju besluten vi kom fram till,på väg till Ks utan vår vetskap,men det är historia.
    Jag lär mig av dig B-G,du var ovanligt munkavlad och i bakhasorna på Kommunalrådet också,men som sagt jag har lärt mig ,så rollerna kanske är ombytta….men du får grubbla ett tag till.
    Jag lär mig av bloggar också,det är inte ett MÅSTE,som vissa verkar tro.
    För det som skrivs i bloggar(inkl mitt inlägg)skönmålas till sin egen fördel och lockar bara fram psykologisk krigsföring i sin lägsta version.

    Lycka till B-G med din överklagan ,men jag tyckte att alla på KF inkl dig godkände att E-A skulle få diskutera flygplatsfrågan….
    Till sist så kommer jag att vara sparsam på bloggar,men eftersom du fiskade efter mig med en nervärderande attityd så måste jag ju ge svar…….
    ps.För min del är det jobbigt att släpa på pessimister,men framåt skall vi…mvh erold

  2. B-G. Burman

    Kul att du till sist kom fram ur björngrottan och med ett riktigt namn dessutom.
    Du har säkert vunnit på partibytet, som v var du ordf. i FKU.nämnden men som partilös behöver du inte ta det ansvaret, vilken framgång.

  3. Big bear

    sitter här å läser, du kallar en del för fega, du säger att en del använder falskt namn, du anser att du vet. Min fråga är varför tror du att du vet, och vad är det som ska få mej som läsare av denna blogg som ska övertyga mej att det är du som vet. jag blir lite snurrig av all denna politiska rävjakt. Vad vill du egentligen och varför debatterar du bara sånt som för mej är en nedvärdeerande syn på andar sk, politiker. Jag tycker det skulle vara bättre för din egen skull att ta fram Nya frågor. Där ingen gjort fel som är lätt att anmärka på. Det skulle vara mycket förtroendegivande. Nu känns det mer som hexan surtant som vill verka bättre utan att veta hur. Om du vill att jag ska rösta på dej så kan du väl te,x försöka sänka skatten eller motionera om mer flexibel hemtjänst, där peersonalen kan göra mer än värma mat å städa.. Ja jag är väl ingen storskrivare men nu har jag iallafall skrivit.

  4. bigbear

    sitter här å läser, du kallar en del för fega, du säger att en del använder falskt namn, du anser att du vet. Min fråga är, varför tror du att du vet, och vad är det som ska få mej, som läsare av denna blogg. Att kunna veta att du har rätt, jag blir lite snurrig av all denna politiska rävjakt. Vad vill du egentligen och varför debatterar du bara sånt som för mej känns som en nedvärderande syn på andra sk, politiker. Jag tycker det skulle vara bättre för din egen skull att ta fram Nya frågor. Där ingen gjort fel som är lätt att anmärka på. Det skulle vara mycket förtroendegivande. Nu känns det mer som hexan surtant som vill verka bättre utan att veta hur. Om du vill att jag ska rösta på dej så kan du tex, motionera om en mer flexibel hemtjänst, där personalen kan göra mer än värma mat å städa.. Eller ett bättre samarbete mellan kommunen och landsting.
    Ja jag är väl ingen storskrivare men nu har jag iallafall skrivit.

  5. B-G. Burman

    Har man en åsikt skall man kunna stå för den med namn
    anonymitet betraktar jag som fegt. Jaa, hur skall du veta att jag är störst, bäst och vackrast, du tycker att jag borde skriva motioner för att bevisa min förträfflighet och för att få din röst, nää röstfiske är nog inte min starka sida, så du får nog vända dig till någon annan kandidat, varför inte rösta på dig själv helt enkelt.
    På tal om hemtjänsten, jag jobbar hårt för mera resurser till den nämnden, läs KS och KF protokoll och begrunda.
    God Jul.

  6. Roland Nilsson

    Vilka signaturer skriver Gunilla Lundgren, Erold och Erik Abel Ejderud under? Det är inte utan att man blir nyfiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.