Mästarnas schackdrag

Luleå Basket hade sedan tidigare klart med amerikanska guarden Jessica Thomas.  Nu har svenska mästarklubben även värvat kompisen från college – Adrienne Motley.

Ett schackdrag som ger Luleå ett mycket samspelt och vasst guardpar med två spelare som båda i våras var och nosade på WNBA. Motley blev draftad i tredje rundan av Indiana Fever där hon fick visa upp sig under försäsongen. Jessica Thomas fick ett träningskontrakt med San Antonio och fanns även hon i WNBA-miljö i våras.

– Med Adrienne Motley få vi en komboguard som kan göra poäng och som också kan spela point guard. Det skadar inte att Adrienne har spelat tillsammans med Jessica Thomas på University of Miami. De kommer att bygga en av de bästa bakplanerna i Basketligan Dam, säger huvudcoach David Visscher i ett pressmeddelande.

– Jag är tacksam över möjligheten att få starta min proffskarriär med Jessica, vi känner varandras spel mycket bra och är fortfarande tajta så det känns fantastiskt att ha någon att kunna starta den här resan tillsammans med, säger Adrienne Motley, som under sitt sista collegeår snittade 13 poäng, 2,2 returer och 2,7 assist.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.