Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

S i Umeå struntar i riktlinjer för utveckling av S-politiken

Socialdemokraterna i Sverige har tillsatt åtta arbetsgrupper som ska utveckla S-politiken. Särskilt två av grupperna är lite extra intressanta för oss som bryr oss om skol- och landsbygdsfrågor. Dessa två grupper är:

  • En kunskapsskola för alla
  • Politik för mindre orter och landsbygder – så att hela Sverige växer

 

Vi som står bredvid och betraktar allt som händer och sker i Umeå med omnejd kan ganska snabbt konstatera att ingen av socialdemokraterna här i krokarna ens har hört talas om dessa arbetsgrupper. Återigen som vi har sagt så många gånger förr!

Gör om och gör rätt…

 

Artikeln som är hämtad från Aktuellt i Politiken, Socialdemokraternas nyhetstidning, hittar ni på följande länk:

http://www.aip.nu/default.aspx?page=3&nyhet=42119

 

 

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Erik

    få ett Det är ju helt klart att det finns en dold agenda hos sossarna för landsbygdens framtid och denna är inte till fördel för oss landsbygdsbor.
    Ett tips är att ansluta er till Landsbygdspartiet Oberoende (LPO) givetvis är detta i stort sett en enfrågesparti men väl så viktigt , med mål att landsbygden kan fortsätta leva. Viktigt är också att tänka på att utnyttja den service och de företag som finns ute i byarna för att dessa även i framtiden ska finnas kvar. Detta gäller alltså inte bara skolorna utan att använda sig av lokala hantverkare byabutiker osv. Vi måste ha aktiva byaföreningar som skapar gemenskap och sammanhållning .
    Vi i LPO kommer att göra vad vi kan för att få så många landsbygdsbor i Umeå kommun som möjligt och bli ett parti att räkna med, Besök LPO Facebooksida vi blir bara starkare och sitter med i flera av landets kommuner

  2. Robert Axebro (inläggsförfattare)

    Hej Erik! Vi har lyft frågan i våra grupperingar kring detta med alternativa politiska lösningar. Tillsvidare fortsätter vi dock att arbeta gentemot de etablerade partierna på ett flertal fronter. Men vem vet som händer här framöver…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.