Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

1+1=3 Pedagogisk kvalitet

Moa Brydsten anser uppenbarligen att den befintliga pedagogiken på våra landsbygdsskolor är direkt skadlig för våra stackars barn. Så av hennes hjärtas rena godhet och barmhärtighet slänger hon in dem i en buss för att skjutsa dem till pedagogikens högborg, vilket tydligen är Sävar!

Ingen av lantisarna här ute i byarna har kunnat räkna ut hur det kan uppstå ett sådant oerhört stort pedagogiskt mervärde för våra barn, bara genom att låta dem tillbringa en betydande del av sin uppväxt i en buss. Eller skapas kanske mervärdet när de sitter som packade små sillar och trängs i en av Sveriges största skolor, som redan är överfull? Är det kanske så enkelt att pedagogiken ger bättre effekt om det är riktigt trångt? Kunskapen överförs nog lättare när avstånden mellan barnen är obefintliga, en väldigt urban pedagogik! Självklart visade det sig till sist att det hela egentligen handlar om en avancerad politisk matematik som vida överstiger i alla fall mitt förstånd.

Nu är vi så lyckligt lottade att Hans Lindberg här nedan kommer att förklara hur det hela ligger till på ett sätt så att till och med en stackars trög Bullmarkare kan förstå…

Följande felaktiga och direkt osanna bild har förmedlats av Moa Brydsten och Hans Lindberg gällande den pedagogiska verksamhetens kvalitet vid Bullmarks- och Botsmarks skolor:

  • ”Eleverna får inte en bra utbildning”
  • ”Skolorna har inte behöriga lärare”
  • ”Skolorna håller inte en hög pedagogisk kvalitet”
  • ”Skolorna kan inte erbjuda professionell samverkan som stödjer elevernas måluppfyllelse”

Dikt och förbannad lögn, alltihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.